Leveringsvoorwaarden

In deze webwinkel vind je verschillende sieraden.

Algemeen

Ik doe mijn uiterste best om de bestelling zo goed mogelijk te leveren, de kleuren van de sieraden kunnen door het maken van de foto's iets afwijken van wat je op het scherm gezien hebt.

Leveringsvoorwaarden

Je kunt je bestelling aan mij doorgeven op de site door middel van het winkelwagentje. Hierop kun je bij bestellen alle belangrijke gegevens invullen zodat ik je bestelling zo snel mogelijk kan laten bezorgen.

Prijzen en verzendtarieven

Voor verzendingen gelden de volgende tarieven en voorwaarden:
Alle vermelde prijzen zijn incl. administratiekosten.
Alle zendingen worden verzonden via de TNT met verzending voor risico koper.
Voor alle bestellingen geldt dat de verpakkings- en verzendkosten alijd 2.00 euro zijn. We leveren niet buiten Nederland!
Bestel je voor meer dan 20 euro dan vervallen de verzendkosten!
Er is geen echte winkel waar je langs kunt komen, dus uitzoeken met de hand is niet mogelijk, kopen kan alleen via de website.

De verzending vindt plaats nadat ik het totaal bedrag van de bestelling op mijn rekening heb staan. De verzending van de bestelling is normaal de volgende werkdag, na betaling.

Het is ook mogelijk de bestelling onder rembours te laten bezorgen. Op deze manier zijn de verzendkosten 15,50 euro. (Ook als je voor meer dan 20 euro besteld.)
Bij het plaatsen van een bestelling verklaar je op de hoogte te zijn en akkoord te gaan met de geldende leveringsvoorwaarden.

Wijze van betalen

Het totaalbedrag kun je via bank of giro laten overschrijven. De gegevens daarvan vind je in de verzonden bestelling per e-mail.
Vermeld ook duidelijk het bestelnummer!
De betaling dient binnen 10 dagen op de rekening te zijn bijgeschreven.
Annuleren na betaling is nog mogelijk zolang er niets verzonden is. Het geld wordt dan, met inhouding van 1 euro administratiekosten, teruggestort.
Bij betaling onder rembours moet je betalen aan de postbode.

Registratie

Al je gegevens worden behandeld volgens de richtlijnen van de wet bescherming persoonsgegevens. Er zullen geen gegevens aan derden worden verstrekt of ter inzage worden gegeven. Je naam en adres gegevens kun je, op verzoek, laten verwijderen uit ons bestand.
We maken ook gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer je onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet je naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over je bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin je wellicht ge´nteresseerd bent. Als je hierover meer informatie wenst of als je wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klik je op deze link
Ook kunnen er cookies worden gebruikt voor het verzamelen van statische informatie op je pc voor en door adverteerders. Als je geen prijs stelt op deze optie, kun je deze uitschakelen in je browser.

Contact formulier